Top 10 recepten van april – 2021

Top 10 recepten van april – 2021

Hierbij deel ik mijn top 10 recepten van april. Sinds twee maanden is er weer een nieuwe nummer één, de allerlekkerste kipsaté. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat dit gerecht op nummer één staat, want iedereen zou deze heerlijke kipsaté eens moeten proberen. Daarnaast staan er veel taarten en toetjes in de lijst van april. Dus voor de echte zoetekauwen is dit een erg leuk lijstje.

De allerlekkerste kipsaté
1 – DE ALLERLEKKERSTE KIPSATÉ
HOOFDGERECHT

Dit is echt de allerlekkerste kipsaté wat mij betreft. Daarom vind ik het ook erg leuk dat dit gerecht op nummer 1 staat in april. Heerlijk bij een rijsttafel of bij nasi of bami!

Havermouttaartje met appel uit de oven
2 – HAVERMOUTTAARTJE MET APPEL UIT DE OVEN
ONTBIJT

Een heel gezond en lekker ontbijttaartje, dat is dit havermouttaartje met appel uit de oven. Ideaal om in de ochtend direct fruit te eten.

Aspergemousse met ham
3. ASPERGEMOUSSE MET HAM
VOORGERECHT

Asperges horen echt bij het voorjaar, en je kunt er alle kanten mee op. Bijvoorbeeld een heerlijk voorgerecht zoals deze aspergemousse met ham.

Cookie dough
4. COOKIE DOUGH
KOEKJES

Eigenlijk valt dit gerecht niet helemaal binnen de categorie koekjes, want je hoeft dit niet af te bakken. Dit gerecht is namelijk eetbaar koekjesdeeg.

Bastognetruffels met witte chocolade
5 BASTOGNE TRUFFELS MET WITTE CHOCOLADE
KOEKJES

Deze truffels met bastogne vulling in een witte chocolade laag zijn ontzettend populair op mijn foodblog. Ik begrijp zeker waarom, want ze zijn ontzettend lekker!

Sinaasappel kwarktaart
6. SINAASAPPEL KWARKTAART
TAART

In de maand april is het altijd Koningsdag, daar horen natuurlijk oranje recepten bij. Deze sinaasappel kwarktaart is heerlijk fris en zoet van smaak en past met haar kleur perfect bij Koningsdag.

Tiramisu
7. TIRAMISU
TOETJE

Tiramisu, één van de lekkerste toetjes die er zijn. Deze tiramisu maakte mijn moeder altijd voor me en ik vond deze zo geweldig lekker dat ik het recept graag met jullie wilde delen!

Kinder chocolade toetje
8. KINDER CHOCOLADE TOETJE
TOETJE

Op zoek naar een lekker toetje? Dan is dit kinder chocolade toetje een heerlijk idee. Het lijkt op een cheesecake en mousse in één met een heerlijke chocoladesmaak en een koekjesbodem.

9. STICKY TOFFEE TAART
TAART

Heb je zin in een ultieme cheat taart? Dan is deze Sticky Toffee Taart een heerlijk idee. Lekkere sticky taart met een toffee botercrème en toffeesaus. Héérlijk!

10. NASI GORENG MET KIP
HOOFDGERECHT

Nasi goreng met kip. Een heerlijk gerecht van gekookte en gebakken rijst gevuld met groenten en kip. Lekker met een spiegeleitje, satésaus en wat kroepoek.