Top 10 recepten van februari – 2021

Top 10 recepten van februari – 2021

Hierbij deel ik de top 10 recepten van februari. De meest gelezen artikelen van deze maand, zijn vooral veel lekkere baksels. De absolute nummer 1, zijn de bastogne truffels met witte chocolade. Ik snap wel waarom, want je kunt het absoluut niet bij één truffel houden. Daarnaast doen zowel de bastognemousse als de oreo mousse het ook erg goed. Maar ook de langwerpige taarten mogen niet ontbreken. Zo staan zowel de citroen-meringue taart als de twix taart in deze top 10.

Bastognetruffels met witte chocolade
1 – BASTOGNE TRUFFELS MET WITTE CHOCOLADE
GEBAKJES

Deze heerlijke truffels zijn echt de onbetwiste nummer 1 deze maand. Heerlijk bastogne truffels met een dubbele laag witte chocolade.

Luchtige bastognemousse met slagroom
2. LUCHTIGE BASTOGNEMOUSSE MET SLAGROOM
NAGERECHTEN

Net als vorige maand, staat deze bastognemousse met slagroom op nummer 2. Ik snap het wel, want deze luchtige mousse is makkelijk om te maken en fantastisch lekker!

Kaiserschmarrn met appelmoes
3. KAISERSCHMARRN MET APPELMOES
LUNCH

Deze kaiserschmarrn met appelmoes is een recept dat ik heb gemaakt tijdens de Oostenrijkse week. Heerlijke luchtige stukjes pannenkoek, perfect als ontbijt, lunch of als hoofdgerecht!

Teriyaki risotto met broccoli en kip
4. TERIYAKI RISOTTO MET BROCCOLI EN KIP
HOOFDGERECHT

Deze risotto is echt een keer iets anders! Deze risotto kook je namelijk in een Oosterse bouillon die fantastisch smaakt in combinatie met de broccoli en kip.

Citroen-maanzaad pannenkoekjes
5. CITROEN-MAANZAAD PANNENKOEKJES
ONTBIJT

Citroen-maanzaad pannenkoekjes, een heerlijk ontbijt als je het mij vraagt! Luchtige pannenkoekjes met een frisse smaak van de citroen en een kleine bite van de maanzaadjes.

Pasta pesto salade met tonijn
6. PASTA PESTO SALADE MET TONIJN
HOOFDGERECHT

Deze frisse pasta pesto salade met tonijn is een salade die je eenvoudig van tevoren kunt klaarmaken. Heerlijk om koud te eten.

Oreo mousse met slagroom
7. OREO MOUSSE MET SLAGROOM
NAGERECHT

Oreo mousse met slagroom, een heerlijke variant op de bastognemousse. Super luchtig en heerlijk in combinatie met de slagroom en koekkruimels.

Citroen meringue taart
8. CITROEN MERINGUE TAART
TAART

Deze citroen meringue taart, is een heerlijke frisse taart. Een lekkere krokante bodem gevuld met lemon curd en afgemaakt met meringue.

Twix taart
9. TWIX TAART
TAART

Net als de citroen-meringue taart, is deze twix taart ook een langwerpige taart. Deze keer een krokante bodem gevuld met een zelfgemaakte karamel en een laag chocolade. Héérlijk!

Koffiebroodjes met rozijnen
10. KOFFIEBROODJES MET ROZIJNEN
GEBAKJES

Deze heerlijke koffiebroodjes met rozijnen zijn heerlijk romig door de banketbakkersroom die erin is verwerkt. Lekker bij het ontbijt of bij de koffie of thee.