Top 10 recepten van juli – 2021

Top 10 recepten van juli – 2021

Hierbij deel ik de top 10 recepten van juli 2021. De top van het lijstje wordt aangevoerd door de luchtige bastognemousse met slagroom. Dit recept staat al langere tijd op mijn website, maar ik snap wel waarom dit de nummer één is. Eenvoudig om te maken, maar ook echt geweldig lekker. De top 3 wordt gecomplementeerd door de Pornstar Martini cheesecake en een havermouttaartje met appel uit de oven.

Luchtige bastognemousse met slagroom
1. Luchtige bastognemousse met slagroom
TOETJE

Dit lekkere toetje maak je met slechts 5 ingrediënten en is binnen 15 minuten klaar. Klinkt als muziek in de oren, toch? De bastognesmaak is goed aanwezig en de slagroom zorgt voor een heerlijke luchtige mousse!

Pornstar Martini Cheesecake
2. PORNSTAR MARTINI CHEESECAKE
TAART

Deze cheesecake lijkt veel op de nummer 1, alleen heeft het als topping een overheerlijke passievruchten curd met daaraan prosecco toegevoegd. Ook echt een aanrader!

Havermouttaartje met appel uit de oven
3 – HAVERMOUTTAARTJE MET APPEL UIT DE OVEN
ONTBIJT

Een heel gezond en lekker ontbijttaartje, dat is dit havermouttaartje met appel uit de oven. Ideaal om in de ochtend direct fruit te eten.

Smeuïge chocoladetaart
4 – SMEUÏGE CHOCOLADETAART
TAART

Deze chocoladetaart is precies zoals je hem hebben wilt. Krokant van buiten en sticky en zacht van binnen. Super lekker ook als toetje met een bolletje (vanille)ijs erbij.

Chocolade mug cake
5 CHOCOLADE MUG CAKE
NAGERECHT

Er staat nog een chocoladerecept in de top 10 van juli. Deze chocolade mug cake maak je met slechts 5 ingrediënten en staat binnen 5 minuten op tafel. Ideaal!

Teriyaki risotto met broccoli en kip
6. TERIYAKI RISOTTO MET KIP EN BROCCOLI
HOOFDGERECHT

Een heerlijke risotto met teriyaki saus erin verwerkt. Goed gevuld met kip en broccoli en geserveerd met Parmezaanse kaas.

Stroopwafeltaart met karamel
7. STROOPWAFELTAART MET KARAMEL
TAART

Ziet deze stroopwafeltaart met karamel er niet fantastisch uit? Een heerlijke luchtige biscuit met karamel botercrème en versierd met stroopwafels.

Zelfgemaakt aardappelgratin met room
8. ZELFGEMAAKTE AARDAPPELGRATIN MET ROOM
BIJGERECHTEN

Misschien wel een van de lekkerste bijgerechten met aardappel als je het mij vraagt. Zelfgemaakte aardappelgratin met room en geraspte kaas.

Pasta pesto salade met tonijn
9. PASTA PESTO SALADE MET TONIJN
HOOFDGERECHT

Een koude pastasalade met pesto, rucola, tomaatjes, rode ui en tonijn. Ideaal om van tevoren voor te bereiden.

Simele macaroni ovenschotel
10. SIMPELE MACARONI OVENSCHOTEL
HOOFDGERECHT

Soms is het fijn om snel een gerecht op tafel te kunnen zetten. Deze simpele macaroni ovenschotel met gehakt, Italiaanse groenten en kaas is zo’n gerecht. Lekker en snel!