Top 10 recepten van maart – 2021

Top 10 recepten van maart – 2021

Hierbij deel ik mijn top 10 recepten van maart. Net zoals in februari is, de bastogne truffels met witte chocolade, opnieuw het best gelezen recept van mijn website. Ik snap wel waarom, want ze zijn gewoon ontzettend lekker. Nu is er een extra variant bijgekomen op nummer 2, namelijk de Oreo truffels. We kunnen wel stellen dat de truffels het goed doen in maart. De top 3 wordt gecomplementeerd door nog een bastogne recept, namelijk de luchtige bastogne mousse. Het eerste gezonde recept staat op nummer 4, namelijk het havermouttaartje met appel uit de oven.

Bastognetruffels met witte chocolade
1 – BASTOGNE TRUFFELS MET WITTE CHOCOLADE
GEBAKJES

Deze heerlijke truffels zijn echt de onbetwiste nummer 1 deze maand. Heerlijk bastogne truffels met een dubbele laag witte chocolade.

Oreo truffels met witte chocolade
2 – OREO TRUFFELS MET WITTE CHOCOLADE
GEBAKJES

Net als de bastogne truffels, zijn ook Oreo truffels enorm populair. Heerlijke Oreo koekjes gemengd met monchou, in een jasje van witte chocolade.

Luchtige bastognemousse met slagroom
3. LUCHTIGE BASTOGNEMOUSSE MET SLAGROOM
NAGERECHTEN

Een heerlijke luchtige mousse die binnen 15 minuten op tafel staat. Ideaal om je gasten te verrassen met dit waanzinnig lekkere toetje.

Havermouttaartje met appel uit de oven
4. HAVERMOUTTAARTJE MET APPEL UIT DE OVEN
ONTBIJT

Een heel gezond en lekker ontbijttaartje, dat is dit havermouttaartje met appel uit de oven. Ideaal om in de ochtend direct fruit te eten.

Appel kaneel cake met kaneelslagroom
5. APPEL KANEEL CAKE MET KANEELSLAGROOM
CAKE

Van deze appel kaneel cake met kaneelslagroom kun je met een klein gezelschap genieten. Want dit taartje is bedoeld voor 4 tot 6 personen.

Paastrifles met lemon curd
6. PAASTRIFLE MET LEMON CURD
TOETJE

In de maand maart stond Pasen bijna voor de deur. Dit heerlijke Paastoetje is gemaakt op basis van cake, slagroom en lemon curd. Afgemaakt met natuurlijk een paaseitje.

Kip korma
7. KIP KORMA
HOOFDGERECHT

Gelukkig staat er in deze lijst ook nog een hoofdgerecht, en wat voor één. Een heerlijk kip korma. Een Indiaas gerecht van kip in een milde currysaus. Lekker met rijst of naan brood.

Pasta ovenschotel met ricotta
8. PASTA OVENSCHOTEL MET RICOTTA
HOOFDGERECHT

Een heerlijke vegetarische pasta ovenschotel met heel veel groenten en ricotta. De ricotta wordt lekker zacht en smeuïg in de oven. Dit geeft je gerecht een heerlijke structuur geeft.

Twix taart
9. TWIX TAART
TAART

De Twix Taart blijft ook erg populair. Een heerlijke krokante bodem met daarop een karamelsaus en een chocolade laag. Knap als je het bij één stuk kunt houden.

Aardappelschotel met kip en cheddar
10. AARDAPPELSCHOTEL MET KIP EN CHEDDAR
HOOFDGERECHT

Een makkelijke en lekkere ovenschotel van aardappel, kip en cheddar. De gesmolten cheddar bovenop deze ovenschotel zorgt voor extra veel smaak!