Top 10 recepten van oktober

Top 10 recepten van oktober

De maand oktober, vaak niet de maand met het allerlekkerste weer. Maar, deze lijst maakt heel veel goed. Zo wordt deze lijst aangevoerd door een gezond en warm havermouttaartje met appel uit de oven, wat het perfecte ontbijt is voor een gure dag. Daarnaast staan er veel guilty pleasures in de top 10 recepten van oktober, afgewisseld van Oreo cupcakes tot een stroopwafel cheesecake toetje.

Havermouttaartje met appel uit de oven
1. HAVERMOUTTAARTJE MET APPEL UIT DE OVEN
ONTBIJT

Een heerlijk gezond ontbijttaartje op basis van havermout en appel. Super makkelijk om te maken en een heerlijke manier om je dag te starten.

Tiramisutaart met biscuit
2. TIRAMISUTAART MET BISCUIT
TAART

Deze heerlijke taart maak je op basis van biscuit met daartussen een vulling met mascarpone. Lekker om te eten als taart, maar je kunt dit gerecht ook perfect serveren als toetje.

Gezonde appel-kaneel mugcake
3. GEZONDE APPEL-KANEEL MUGCAKE
ONTBIJT

Net als de nummer 1, is ook dit ontbijtje een heerlijk gezond recept om ’s ochtends te eten. Je maakt dit gerecht door de ingrediënten te mengen en het vervolgens in de magnetron te zetten.

Bloemkoolschotel met gehakt en aardappelpuree
4. BLOEMKOOLSCHOTEL MET GEHAKT EN AARDAPPELPUREE
HOOFDGERECHT

In oktober is het niet altijd even lekker weer, en dan is een warme ovenschotel met bloemkool, gehakt en aardappelpuree erg lekker om te serveren!

Stroopwafeltaart met karamel
5. STROOPWAFELTAART MET KARAMEL
TAART

Deze taart is een echte guilty pleasure! Heerlijke laagjes biscuit met een karamel botercrème afgemaakt met stroofwafels. Jammie!

Pornstar Martini Cheesecake
6. PORNSTAR MARTINI CHEESECAKE
TAART

Deze zomerse taart is nog een keer terug te vinden in de top 10. Met deze taart haal je de zomer weer een beetje terug in huis. Een heerlijke zoete en frisse taart.

Stroopwafel cheesecake toetje
7. STROOPWAFEL CHEESECAKE TOETJE
NAGERECHTEN

Net als de stroopwafeltaart met karamel, is ook dit een echte guilty pleasure. Dit toetje maak je in een glas of weckpot, wat het een leuke manier van serveren maakt!

Zelfgemaakte eiersalade
8. ZELFGEMAAKTE EIERSALADE
BIJGERECHT

Deze zelfgemaakte eiersalade is super romig en heerlijk op een toastje of op een afbakken broodje.

Blini's met gerookte zalm
9. BLINI’S MET GEROOKTE ZALM
VOORGERECHT

Deze zelfgemaakte blini’s met crème fraîche en gerookte zalm is super leuk en lekker om te serveren als voorgerecht. Het is echt een plaatje om naar te kijken.

Oreo cupcakes
10. OREO CUPCAKES
GEBAKJES

Genieten! Chocolade cakejes met daarop een Oreo botercrème en natuurlijk ook een Oreo koekje bovenop.