Mexicaanse wraptaart met kaas

Mexicaanse wraptaart met kaas
Hoofdgerecht -⏱ 15 min + 20 min oventijd -🍴 2 personen

Wraps vind ik zo ontzettend lekker. Het is ook erg leuk om ze op te stapelen met een vulling ertussen en ze dan af te bakken in de oven. Zo ontstond deze Mexicaanse wraptaart met kaas. In deze Mexicaanse wraptaart met kaas gaat verder gehakt, passata en een Mexicaanse groentemix!

Benodigdheden
  • Ronde ovenschaal
Ingrediënten
  • 6 middel wraps
  • 300 gram runderhakt
  • 500 ml passata
  • 400 gram Mexicaanse groentemix
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 el picadillo kruiden
  • Bakboter
  • Zout&Peper
Bereidingswijze
  • Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal lichtjes in met wat bakboter.
  • Rul het gehakt in een pan. Voeg dan de Mexicaanse groentemix toe samen met de picadillo kruiden en bak 5 minuten mee. Voeg dan de passata toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat de saus gedurende 3 minuten zachtjes pruttelen op laag vuur.
  • Leg één wrap in de ovenschaal en verdeel 1/6 van het gehakt erover en een beetje kaas. Herhaal deze stap, totdat alle wraps en het gehakt op zijn en garneer met het laatste gedeelte van de kaas.
  • Zet de Mexicaanse wraptaart met gehakt in het midden van de oven voor 20 minuten.
  • Snijd in stukken en geniet ervan!

Kijk hier voor meer Mexicaanse gerechten!