Appelflap wraps
Deze appelflap wraps kun je eten als vervanging voor een gewone appelflap, maar ze zijn ook lekker als ontbijt of lunch!
Bereidingstijd 15 minuten min
Oventijd 5 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 2 (volkoren) wraps middelgroot
- 1 appel groot
- 1 tl kaneel
- 15 gram rozijnen
- 1 tl honing
- 1 el water
- bakboter
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Leg de rozijnen in een bakje met water en wel ze een paar minuten.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Meng de appel met de kaneel.
Verwarm een klein scheutje bakboter in de pan en voeg hieraan de appel toe, samen met de honing en het water. Bak de appeltjes goudbruin en zacht in circa 3 minuten.
Haal de rozijntjes uit het water en dep droog. Voeg ze toe aan de appel en meng erdoorheen.
Verwarm de wraps even kort in de magnetron.
Leg één wrap voor je neer. Snijd je wrap aan de onderkant tot het midden in. Verdeel de vulling over je wrap en vouw je wrap op door iedere keer één kwart over elkaar hen te vouwen (vouw linksonder naar linksboven en zo door).
Bak je appelflap wrap krokant in de airfryer in circa 3 tot 5 minuten.
Geniet ervan!