Noedels met pindadressing
Dit gerecht met noedels is gevuld met wokgroenten, kipfilet en maak je af met een lekkere pindadressing.
Bereidingstijd 25 minuten min
Voor de noedels
- 125 gram eiernoedels
- 400 gram Chinese wokgroenten
- 200 gram kipfiletblokjes
- 2 el ketjap
- olijfolie
- zout&peper
Voor de pindadressing
- 1 el pindakaas
- 1 tl limoensap
- 2 el water
- 1/2 el ketjap
- 1/2 tl sambal
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en bak hierin de kipfilet gaar in circa 5 tot 7 minuten. Voeg dan de wokgroenten toe en bak 4 minuten mee. Giet de noedels af en voeg deze toe aan de pan gevolgd door de ketjap. Meng alles goed door elkaar!
In de tussentijd dan de kip en de groenten aan het bakken zijn, kun je ook starten met de pindadressing.
Meng de pindakaas eerst met het water en meng goed door elkaar met behulp van een garde. Voeg dan de rest van de ingrediƫnten toe en meng dit ook goed door elkaar, zodat je een mooie gladde pindadressing ontstaat.
Schep de noedels met de kip en de groenten in twee borden en verdeel de pindadressing erover.
Geniet ervan!