Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt, de vanillesuiker en de witte basterdsuiker. Klop zo kort mogelijk, maar wel dat alles gemengd is. Dat zorgt ervoor dat het niet te dun wordt. Voeg dan de abrikozenjam toe en meng dit er ook doorheen.
Doe het sinaasappelsap in een diep bord en week hierin 6 lange vingers. Snijd vervolgens de lange vingers doormidden.
Verdeel 3 stukjes lange vinger per glaasje over de bodem en schep in ieder glaasje 1/8 van het mascarponemengsel. Schep hierop de helft van de stukjes mango.
Week wederom 6 lange vingers in het sinaasappelsap en snijd doormidden. Verdeel weer over ieder glaasje 3 stukjes. Verdeel hierover de rest van het mascarponemengsel.
Verdeel de rest van de mangostukjes over de glaasjes.
Rasp de witte chocolade en strooi deze over de stukjes mango.
Laat de tiramisu nu minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Steek een lange vinger in de tiramisu voordat je deze serveert.
Geniet ervan!