Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt, de vanillesuiker en de witte basterdsuiker. Klop zo kort mogelijk, maar wel dat alles gemengd is. Dat zorgt ervoor dat het niet te dun wordt. Voeg dan de aardbeienjam toe en meng dit er ook doorheen.
Doe het sinaasappelsap in een diep bord en week hierin 6 lange vingers. Snijd vervolgens de lange vingers doormidden.
Was 8 aardbeien en verwijder het kroontje. Snijd de aardbeien vervolgens in stukjes.
Verdeel 3 stukjes lange vinger per glaasje over de bodem en schep in ieder glaasje 1/8 van het mascarponemengsel. Schep hierop de stukjes aardbei.
Week wederom 6 lange vingers in het sinaasappelsap en snijd doormidden. Verdeel weer over ieder glaasje 3 stukjes. Verdeel hierover de rest van het mascarponemengsel.
Was de rest van de aardbeien en snijd doormidden. Verdeel de aardbeien over de glaasjes.
Rasp je witte chocolade en strooi deze over de aardbeien.
Laat je tiramisu met aardbeien nu minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Steek een lange vinger in je tiramisu met aardbeien voordat je deze serveert.
Geniet ervan!