Aardappelsalade met ei
Een heerlijke romige aardappelsalade met ei. Eenvoudig om te maken, want ik gebruikte hiervoor al voorgekookte aardappelen.
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 1 uur uur
- 600 gram voorgekookte aardappelen (bijv. stamppot aardappelen)
- 3 eieren
- 2 el mayonaise
- 2 el light fritessaus
- 2 tl mosterd
- 1 kleine roe ui
- 1 tl natuurazijn
- 1 tl kerriepoeder
- zout&peper
Kook de voorgekookte aardappelen gedurende 10 minuten. Kook ook de eieren 8 minuten.
Giet de aardappelen af en snijd in kleine blokjes. Laat de eieren schrikken en pel ze. Snijd vervolgens ook de eieren in stukjes. Snipper de rode ui.
Meng mayonaise met de fritessaus, de mosterd en de azijn. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de aardappelen met de ei, de rode ui en de saus. Zet de aardappelsalade met ei nu minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen.