Ga terug
Aardappelsalade met ei

Aardappelsalade met ei

Een heerlijke romige aardappelsalade met ei. Eenvoudig om te maken, want ik gebruikte hiervoor al voorgekookte aardappelen.
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Bijgerecht
Personen 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 600 gram voorgekookte aardappelen (bijv. stamppot aardappelen)
  • 3 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 2 el light fritessaus
  • 2 tl mosterd
  • 1 kleine roe ui
  • 1 tl natuurazijn
  • 1 tl kerriepoeder
  • zout&peper

Bereidingswijze

  • Kook de voorgekookte aardappelen gedurende 10 minuten. Kook ook de eieren 8 minuten.
  • Giet de aardappelen af en snijd in kleine blokjes. Laat de eieren schrikken en pel ze. Snijd vervolgens ook de eieren in stukjes. Snipper de rode ui.
  • Meng mayonaise met de fritessaus, de mosterd en de azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de aardappelen met de ei, de rode ui en de saus. Zet de aardappelsalade met ei nu minimaal 30 minuten in de koelkast om af te koelen.