Ga terug
Meloensalade met parmaham

Meloensalade met parmaham

Een frisse salade met twee soorten meloen, parmaham en verse burrata. Lekker met een stokbroodje met pesto erbij.
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Personen 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 bol burrata
  • 90 gram parmaham
  • 1/2 kleine watermeloen
  • 1/2 cantaloupe meloen
  • 1 stokbrood/baguette
  • pesto
  • Balsamico crème optioneel

Bereidingswijze

  • Snijd beide halve meloenen in 5 parten. Leg deze op een groot bord neer en houd een gaatje over in het midden.
  • Laat de buratta uitlekken en leg deze in het midden van de meloenparten.
  • Vouw de parmaham een beetje en leg deze in de gaten tussen de meloenen tegen de buratta aan.
  • Snijd het stokbrood in plakjes en smeer hierop de groene pesto. Leg de stokbroodjes vervolgens aan de rand van het bord tussen de meloenen in.
  • Garneer de meloensalade eventueel met wat balsamico crème als je dit lekker vindt.