Kook de eieren 6 minuten. Dan zitten ze tussen een zacht- en een hardgekookt eitje in.
Snijd intussen de kipfilet in stukjes en bak de kipfilet goudbruin en gaar in een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Breng de kipfilet op smaak met wat zout en peper.
Was intussen de sla en snijd eventueel grof als je dat prettiger eten vind. Schil de komkommer en snijd in plakjes en snijd de cherrytomaatjes in vieren.
Zodra de eieren klaar zijn laat je ze schrikken (in koud water) en pel je ze. Snijd ieder ei vervolgens in 6 stukken.
Doe de ingrediƫnten voor de dressing allemaal bij elkaar in een bakje en klop het met een garde tot een dressing (deze is redelijk dik).
Leg een wrap op een bord en verdeel daarover de sla, de komkommer, de tomaat, de kip en het ei. Verdeel de saus hierover en garneer met wat geraspte Parmezaanse kaas en croutons. Herhaal dit ook voor de tweede wrap en je bent klaar om te gaan eten! Je rolt de wrap eenvoudig op, wat het eten wat makkelijker maakt!
Geniet ervan!