Privacy- en cookiebeleid

Privacybeleid

Om te voldoen aan de Europese privacywet is Koken&Bakken doe je zo verplicht bezoekers te informeren over het privacy- en cookiebeleid op de website kokenenbakkendoejezo.nl (in het vervolg website genoemd). In dit privacy- en cookiebeleid lees je welke informatie Koken&Bakken doe je zo verzamelt, waarom dat is en wat ermee gedaan wordt.

Welke gegevens bewaren we?

Koken&Bakken doe je zo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Handelsnaam
  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • KVK-nummer
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Social media accountnaam
  • IP-adres
  • Surfgedrag

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, zoals bijvoorbeeld onze hostingpartij Argeweb, hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Koken&Bakken doe je zo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Met welk doel bewaren wij deze gegevens?

De verzamelde informatie is uitsluitend bedoeld om de browse-ervaring te verbeteren, content te personaliseren, functies te bieden voor social media en het verkeer op de website te analyseren. Meer hierover lees je in het cookiebeleid.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Koken&Bakken doe je zo. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Hiervoor verwijzen we u naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Profielen

Koken&Bakken doe je zo maakt zelf geen profielen. De cookies die worden geplaatst door derde partijen op onze website, kunnen dat soms wel doen. Door alle cookies te accepteren, geef je ook direct toestemming voor het maken van deze profielen en het in kaart brengen van je surfgedrag. Op basis daarvan worden persoonlijke advertenties getoond.

Social media buttons

We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken om de inhoud van onze ook via social media te vinden. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Laatst geupdate: 24-Okt-2022

 
Wat zijn cookies?
 
Hoe gebruiken we cookies?
 
Geplaatste cookies?
 
Cookievoorkeuren beheren
Cookie Instellingen
 

Je kunt jouw cookievoorkeuren op elk moment wijzigen door op de bovenstaande knop te klikken. Hiermee kun je de banner voor cookietoestemming opnieuw bezoeken en jouw voorkeuren wijzigen of jouw toestemming meteen intrekken.

Bovendien bieden verschillende browsers verschillende methoden om cookies die door websites worden gebruikt, te blokkeren en te verwijderen. Je kunt de instellingen van jouw browser wijzigen om de cookies te blokkeren/verwijderen. Hieronder vind je de links naar de ondersteunende documenten over het beheren en verwijderen van cookies van de belangrijkste webbrowsers.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Als je een andere webbrowser gebruikt, ga je naar de officiële ondersteuningsdocumenten van jouw browser.

 
Beveiliging persoonsgegevens

Koken&Bakken doe je zo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen als wij dat mogen volgens de AVG en UAVG. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via kokenenbakkendoejezo@gmail.com.

Je rechten

Je hebt altijd het recht je toestemming voor het verwerken van je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Koken&Bakken doe je zo. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van je persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van je gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek bij ons doen.

Wij zullen je verzoek zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 4 weken, in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doen via kokenenbakkendoejezo@gmail.com

Bedrijfsgegevens
  • Bedrijfsnaam: Koken&Bakken doe je zo
  • KVK-nummer: 78724597
  • BTW nummer: NL003371779B27
  • Emailadres: kokenenbakkendoejezo@kbdoejezo
  • Website: https://kokenenbakkendoejezo.nl

Contact opnemen kan via bovengenoemd e-mailadres.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

*Laatste update privacy- en cookiebeleid op 24-10-2022*