Zelfgemaakte tonijnsalade

Zelfgemaakte tonijnsalade
Bijgerecht -⏱10 min -?1 bakje

Zelfgemaakte tonijnsalade, heerlijk op brood, maar ook op een toastje! Deze zelfgemaakte tonijnsalade staat binnen 10 minuten op tafel en is gevuld met natuurlijk tonijn, kappertjes, augurk en rode ui. Deze salade is heerlijk romig door de combinatie van kwark en mayonaise. Door de toevoeging van de mosterd, krijgt de salade extra veel smaak! Ook is deze salade erg lekker om te serveren als broodje tonijnsalade. Zo maak je van een “normale lunch”, echt een feestje! Het is echt het proberen waard om de salade zelf te maken!

Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Pel de ui en snipper het heel fijn. Snijd ook de augurk heel fijn.
  • Doe de augurk samen met de ui in een bakje. Giet de tonijn af en voeg dit toe. Meng dit er goed doorheen.
  • Voeg de kwark en de mayonaise toe samen met de mosterd en het citroensap en meng alles wederom goed door elkaar.
  • Doe tot slot de kappertjes erbij en breng de zelfgemaakte tonijnsalade op smaak met zout en peper.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer bijgerechten!