Gnocchi met gegrilde groenten

Gnocchi met gegrilde groenten
Hoofdgerecht -⏱️20 min -🍴2 personen

Als er één pastasoort ontzettend snel klaar is, dan is het wel gnocchi. In dit gerecht serveer je gnocchi met gegrilde groenten, pastasaus en mozzarella. Eenvoudige ingrediënten, die in dit gerecht wel ontzettend goed samengaan. Zelf heb ik gekozen om de gnocchi met gegrilde groenten te serveren met buffelmozzarella, omdat dit het recept net wat lekkerder maakt!

Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Was de kastanjechampignons en snijd in plakjes. Snijd de basilicum grof en snijd de buffelmozzarella in plakken.
  • Breng een pan met water aan de kook voor de gnocchi.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een wok en bak hierin de diepvriesgroenten in 6 minuten aan. Voeg dan de champignons toe en bak deze 4 minuten mee.
  • Kook in de tussentijd de gnocchi gaar. Zodra de gnocchi boven komt drijven, is de gnocchi gaar.
  • Als de groenten goed zijn, voeg je de passata toe samen met de Italiaanse kruiden. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de saus een paar minuten op laag vuur. Giet de gnocchi af en voeg dit ook toe aan de saus.
  • Verdeel de gnocchi met gegrilde groenten over twee borden en garneer met de buffelmozzarella en de basilicum.

Kijk hier voor meer hoofdgerechten!