Noodles met biefstukreepjes en groenten

Noodles met biefstukreepjes en groenten
Hoofdgerecht -⏱️20 min – 2 personen

Noodles met biefstukreepjes en groenten. Een snel en makkelijk recept om te maken. In dit gerecht gaan champignons en Chinese kool. Daaraan voeg je ook gemarineerde biefstukreepjes en noodles toe. Super lekker!

Ingrediënten
  • 2 blokken woknoodles (circa 125 gram)
  • 250 gram gemarineerde biefstukreepjes
  • 250 gram champignons
  • 1 Chinese kool
  • 1 rode ui
  • 2 el sojasaus
  • 2 el ketjap
  • 1 tl gemberpoeder
  • 2 el chilisaus
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1/2 tl citroengras
  • Olijfolie
Bereidingswijze
  • Snipper de ui. Was de champignons en snijd in plakjes. Snijd ook de Chinese kool in reepjes.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en voeg hieraan de ui en de champignons toe. Bak gedurende 4 minuten. Voeg dan de Chinese kool toe samen met de cayennepeper, het citroengras en het gemberpoeder en bak nogmaals 3 minuten.
  • Kook in de tussentijd dat je de groenten aan het bakken bent, de noodles gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid ook de biefstukreepjes in een andere pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet de noodles af en voeg toe aan de groenten, samen met de biefstukreepjes. Doe de sojasaus, de chilisaus en de ketjap erbij en bak 1 minuutje mee.
  • Verdeel de noodles met biefstukreepjes en groenten over twee borden.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer hoofdgerechten!