Zelfgemaakt vegetarische McWrap

Zelfgemaakt vegetarische McWrap
Hoofdgerecht – ? 30 min – ? 2 personen

Ben je een groot fan van een McWrap en wil je graag eens een vegetarische variant proberen? Probeer dan eens dit recept voor een zelfgemaakte vegetarische McWrap! Deze wrap maak je eenvoudig zelf en is super lekker! Aangezien ik het er zelf niet bij één kon houden, ben ik voor dit recept uitgegaan van 2 wraps per persoon. Bij deze zelfgemaakte McWrap maak je een eenvoudige mosterd-honing dressing, wat de wrap nog wat extra smaak geeft. Snel aan de slag, want je kunt vast niet meer wachten om te gaan eten!

Ingrediënten
Voor de wraps
Voor de saus
  • 2 el Griekse Yoghurt
  • 1 el mayonaise (ik gebruikte een magere variant)
  • 1/2 tl gedroogde dille
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
Bereidingswijze
  • Begin met het snijden van de groenten. Snijd zowel de komkommer als de tomaten in plakjes.
  • Bak in een pan de schnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de schnitzel klaar is leg je er een plakje cheddar op en doe je een deksel op de pan. Laat de kaas smelten in circa 2 minuten en haal dan de schnitzel uit de pan. Snijd de schnitzel in reepjes van circa 1 cm breed.
  • Als de schnitzel in de pan ligt, snijd je alvast de ui in ringen. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de ui in circa 7 minuten op een middelmatige temperatuur.
  • Intussen kan je ook alvast de honing-mosterdsaus maken. Dit doe je door alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar te mengen.
  • Verwarm de wraps even kort in de magnetron (30 seconden) of kort in de pan.
  • Beleg de wrap achtereenvolgend met de ijsbergsla, de komkommer, de tomaat, de rode ui en de schnitzel. Garneer rijkelijk met de honing-mosterdsaus en vouw de wrap dicht. Herhaal deze stappen voor de overige drie wraps.
  • Je vegetarische McWrap is nu klaar om gegeten te worden!

Kijk hier voor meer hoofdgerechten!