Zwarte spaghetti met truffelroomsaus

Zwarte spaghetti met truffelroomsaus
Hoofdgerecht – ? 25 min – ? 2 personen

Zwarte spaghetti, het is een keertje wat anders. Ik vind het er zelf heel luxe uitzien, en wat mij betreft mocht het dan ook worden geserveerd met een luxe saus. Vandaag een zwarte spaghetti met truffelroomsaus. Deze spaghetti is verder gevuld met kip, spekjes, kastanje champignons en broccoli. Al deze ingrediënten samen, zorgen voor een heerlijk gerecht. Bovendien staat het in 25 minuutjes op tafel, wat het een perfect gerecht maakt voor een doordeweekse avond.

Ingrediënten
  • 180 gram zwarte spaghetti
  • 1 kipfilet
  • 50 gram gerookte spekjes
  • 250 gram kastanje champignons
  • 1 kleine broccoli
  • 1 grote ui
  • 100 gram crème fraîche
  • 3 grote tl witte truffel saus
  • Zout&Peper
Bereidingswijze
  • Snijd de kastanje champignons in blokjes, de broccoli in roosjes en snipper de ui. Snijd ook de kipfilet in blokjes.
  • Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in een andere pan in 4 minuten beetgaar.
  • Verwarm een wok op het vuur en bak hierin de spekjes voor 2 minuten. Zodra het vet een beetje loslaat, dan voeg je de kipfiletblokjes en de ui toe. Bak 4 de kipfilet en de ui 4 minuten mee. Doe dan de kastanje champignons erbij en bak ook 4 minuten mee. Voeg tot slot de afgegoten broccoli toe.
  • Meng in de tussentijd de crème fraîche met de truffelroomsaus. Doe dit erbij in de wok en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • Giet tot slot de spaghetti af en voeg dit ook toe aan de pan. Meng alles goed door elkaar.
  • Verdeel de zwarte spaghetti met truffelroomsaus over de borden.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer hoofdgerechten!