Clubsandwich met rosbief

Clubsandwich met rosbief
Lunch – ? 15 min – ? 2 personen

Veel mensen eten brood als ontbijt of lunch! Je kunt je brood net wat leuker en lekkerder maken door er een clubsandwich met rosbief van te maken! Deze clubsandwich met rosbief is relatief gezond, doordat er wat groentes aan toe worden gevoegd en er is gekozen voor een light zuivelspread met bieslook. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld pesto of truffelmayonaise in plaats van de kruidenspread, om een keer te variëren. Eenvoudig om te maken, maar het ziet er wel uit alsof je het in een lunchtentje kunt krijgen!

Benodigdheden
  • 2 grote satéprikkers
Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Toast de boterhammen (dit kun je doen in een broodtoaster of in de oven). Rooster ook even kort je pijnboompitten, zodat ze mooi goudbruin van kleur worden.
  • Snijd de boterhammen doormidden, zodat je 6 helften krijgt. Je kunt de boterhammen recht of schuin snijden, afhankelijk van wat jij mooi vindt.
  • Besmeer een helft met wat zuivelspread en leg hierop de veldsla gevolgd door een plakje rosbief. Leg hierop 3 plakjes komkommer en wat pijnboompitjes. Leg hierop weer een helft en herhaal de vorige stap. Sluit af met de laatste helft en steek er een grote satéprikker doorheen. Nu is je eerste clubsandwich af.
  • Herhaal de vorige stappen ook voor de tweede clubsandwich met rosbief.

Kijk hier voor meer ontbijt gerechten of lunch gerechten!