Ei wrap met zalm
Lunch – ? 15 minuten – ? 2 personen
Deze ei wrap met zalm is niet alleen heel erg lekker, het is ook nog eens een perfecte lunch als je koolhydraatarm wilt eten! Een normale wrap is in dit gerecht namelijk vervangen door een omelet. Hierdoor worden de koolhydraten beperkt! De ei wrap met zalm vul je verder met roomkaas en spinazie, een heerlijke klassieke combinatie. De roomkaas breng je op smaak met wat fijngehakte peterselie en munt, wat ervoor zorgt dat er ook frisse smaken aan het gerecht worden toegevoegd.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 100 gram zalm
- 100 gram roomkaas (light)
- 2 handjes babyspinazie
- 1 takje munt
- 1 takje peterselie
- Scheutje melk
- Zout&Peper
- Olijfolie
Bereidingswijze
- Zet een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan. Kluts intussen de 4 eieren in een kom met een scheutje melk en wat zout en peper. Giet de helft van het ei-mengsel in een koekenpan en bak de omelet in circa 2 à 3 minuten per kant goudbruin en gaar. Herhaal dit ook voor de tweede omelet.
- Maak intussen de kruiden roomkaas door de peterselie en de munt fijn te hakken en deze toe te voegen aan de roomkaas. Meng het geheel even goed door.
- Verdeel de roomkaas over de twee omeletten. Leg hierop de spinazie en vervolgens de zalm. Rol de omelet op en je ei wrap met zalm is klaar!
- Een super makkelijk recept, wat heerlijk smaakt.
Kijk hier voor meer lunch gerechten!