Zelfgemaakte eiersalade
Bijgerecht – ? 20 min – ? 1 bakje
Deze zelfgemaakte eiersalade is heerlijk op een toastje of stokbroodje, maar ook een broodje met zelfgemaakte eiersalade is heerlijk voor lunch. In deze eiersalade is mosterd en een beetje kerriepoeder verstopt om het gerecht extra lekker te maken. Door de eieren fijn te snijden of te prakken met een vork en te mengen met de mayonaise ontstaat een heerlijke romige eiersalade. Heerlijk!
Ingrediënten
- 4 eieren
- 3 el mayonaise
- 1 el kookroom
- 1 tl mosterd
- 2 tl bieslook
- Snufje kerriepoeder
- Zout&Peper
Bereidingswijze
- Kook de eieren in 7 minuten hard. Hak intussen de bieslook fijn.
- Pel de eieren en prak ze vervolgens fijn in een schaaltje met een vork.
- Voeg de mayonaise, de kookroom, de mosterd, de bieslook en de kruiden toe aan de eieren en meng het geheel door elkaar.
- Zet tot gebruik in de koelkast.
- Geniet ervan!
Kijk hier voor meer lekkere bijgerechten!