Mini tosti borrelhapjes

Mini tosti borrelhapjes
Borrelhapjes – ? 20 min – ? 10 mini tosti’s

Tijdens het schrijven van dit recept, is het bijna tijd voor het EK voetbal 2021. Van Verstegen mocht ik de heerlijke Oranje Brulsaus uitproberen en daar heb ik deze mini tosti borrelhapjes bij geserveerd. Want wie is er nou niet gek op tosti’s? Ik vind het zonde om tosti’s alleen als lunch te eten, want ook in de avond op een borrelplank zijn ze erg leuk om te serveren. Zeker in combinatie met deze Oranje Brulsaus. De Oranje Brulsaus is een frisse, zoetzure saus die rijkgevuld is met grove stukjes ui en augurk. Met deze heerlijke oranje saus, kunnen we hopelijk het Nederlands team naar vele mooie overwinningen juichen!

Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Snijd iedere plak kaas in vier gelijke stukken, zodat je in totaal 20 plakjes kaas krijgt. Snijd van de 2,5 plak ham in totaal 10 gelijke stukken.
  • Leg op een stukje stokbrood een plakje kaas, gevolgd door een plakje ham en weer een plakje kaas. Leg daarop een ander stukje stokbrood. Smeer beide kanten van het stokbrood in met wat boter.
  • Zet een (grill)pan op middelmatig vuur en bak hierin de mini tosti borrelhapjes in circa 3 tot 4 minuten per kant goudbruin en dat de kaas mooi gesmolten is. Je kunt eventueel ook de laatste paar minuten nog een deksel op de pan zetten, zodat de kaas extra goed smelt.
  • Serveer de mini tosti’s op een bord of borrelplank samen met de Oranje Brulsaus.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer borrelhapjes!