Noedels wokschotel met kabeljauw

Noedels wokschotel met kabeljauw
Hoofdgerecht – ⏱ 20 min – 🍴 2 personen

Zin in een lekker visgerecht met veel groenten? Dan zit je met deze noedels wokschotel met kabeljauw helemaal goed! Naast noedels en kabeljauw, gaat er ook nog broccoli, wortel en paprika in deze wokschotel. Je brengt het gerecht op smaak met een zelfgemaakte woksaus van ketjap, sojasaus, sweet chilisaus en vissaus. Heerlijk!

Ingrediënten
  • 2 kabeljauwhaasjes
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 2 blokken woknoedels
  • 1 kleine broccoli
  • 1 winterpeen
  • 2 el ketjap
  • 2 el sweet chilisaus
  • 1 el sojasaus
  • 1 el vissaus
  • Olijfolie
Bereidingswijze
  • Snijd de kabeljauw in stukjes, de paprika in blokjes, snipper de ui en snijd de broccoli in roosjes. Schil de winterpeen en snijd de winterpeen doormidden. Snijd vervolgens de winterpeen in reepjes.
  • Kook de broccoli samen met de wortel in circa 5 minuten gaar.
  • Kook ook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en voeg hieraan de ui toe. Fruit in 2 minuten aan. Voeg dan de paprika en de kabeljauw toe en bak circa 5 minuten mee, totdat de kabeljauw gaar is. 
  • Voeg dan de broccoli en de winterpeen toe en bak 3 minuten mee.
  • Maak in de tussentijd de woksaus door de ketjap, sweet chilisaus, sojasaus en vissaus met elkaar te mengen.
  • Voeg de woksaus toe aan de pan en meng alles goed met elkaar. Laat het geheel circa 3 minuten zachtjes pruttelen.
  • Verdeel over twee borden en geniet ervan!

Kijk hier voor meer hoofdgerechten!