Broodje carpaccio met kaassalade
Lunch -⏱️10 min – 2 personen
Broodje carpaccio, één van de gerechten die ik het liefst eet als ik uit ga lunchen. Maar je kunt dit broodje natuurlijk ook gewoon lekker zelf maken. Dit broodje carpaccio met kaassalade staat in 10 minuten op tafel. Extra lekker met de geroosterde pijnboompitjes!
Ingrediënten
- 2 pistoletjes
- 20 gram veldsla
- 120 gram carpaccio
- 75 gram oude kaassalade
- 1 handje pijnboompitten
Bereidingswijze
- Snijd de pistoletjes over en smeer de helft van de kaassalade over de onderkant van de broodjes.
- Leg hierop de veldsla gevolgd door de carpaccio.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge pan op laag vuur. In circa een paar minuten zijn de pijnboompitjes goudbruin.
- Verdeel de rest van de kaassalade over de broodjes gevolgd door de geroosterde pijnboompitjes.
- Geniet van je broodje carpaccio met kaassalade.
Kijk hier voor meer lunchgerechten!