Tosti met brie en appel

Tosti met brie en appel
Lunch – ⏱ 15 min – ? 2 personen

Tosti’s je kunt er alle kanten mee op! Zo kun je ook deze tosti met brie en appel maken. De combinatie van brie en appel is heel klassiek. De brie is van zichzelf al erg romig en dat komt nog beter tot uiting als de brie gesmolten is. Dit smaakt heel lekker in combinatie met het zoete van de appel en honing. Om ook nog een krokantje toe te voegen, zitten er ook nog noten in verwerkt. Heel eenvoudig om te maken. Met deze tosti lijkt het net of je uit lunchen gaat, maar dan aan je eigen keukentafel!

Ingrediënten
  • 4 witte boterhammen
  • 1 stuk brie
  • 1 appel
  • Handje walnoten/pecannoten
  • Honing
  • Roomboter
Bereidingswijze
  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Snijd ook de brie in plakjes en hak de pecannoten of walnoten grof.
  • Verdeel de brie over twee boterhammen gevolgd door de plakjes appel en de pecannoten of walnoten. Garneer met honing zoveel als je zelf wilt. Leg hier wederom weer een boterham op.
  • Verwarm een scheutje roomboter in een (grill)pan op middelmatig vuur en bak de tosti aan beide kanten in circa 3 minuten per kant goudbruin en krokant.
  • Snijd de tosti met brie en appel doormidden en je kunt er heerlijk van gaan genieten!

Kijk hier voor meer lunch recepten!