Wentelteefrolletjes met kaneelsuiker

Wentelteefrolletjes met kaneelsuiker
Lunch -⏱️15 min -?2 personen

Wentelteefjes zijn erg lekker als ontbijt of als lunch. Deze keer ben ik gegaan voor een variant op de normale wentelteefjes, namelijk wentelteefrolletjes met kaneelsuiker. De smaak blijft hetzelfde, maar het ziet er wel extra leuk uit!

Benodigdheden
  • Deegroller
Ingrediënten
  • 6 boterhammen
  • 1 ei
  • 75 ml melk
  • 100 gram suiker
  • 1 tl kaneel
  • Klontje roomboter
  • Ahornsiroop (optioneel)
Bereidingswijze
  • Breek het ei boven een mengkom en voeg de melk toe. Kluts het geheel door elkaar. Zet even opzij.
  • Snijd de korstjes van de boterhammen af en rol ze vervolgens in de lengte verder plat met behulp van een deegroller. Rol de boterhammen vervolgens op zodat je mooie rolletjes krijgt.
  • Rol je rolletjes door het melk-eimengsel.
  • Verwarm een klontje roomboter in een pan en leg hierin je wentelteefrolletjes. Bak de wentelteefrolletjes aan iedere kant goudbruin. Dit duurt circa 1 à 2 minuten per kant.
  • Meng in de tussentijd de suiker met de kaneel in een diep bord.
  • Als je wentelteefrolletjes goudbruin kleuren rol je ze voorzichtig door de kaneelsuiker.
  • Leg de wentelteefrolletjes met kaneelsuiker op twee borden en garneer eventueel met wat ahornsiroop.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer ontbijt gerechten!