Kinder Bueno truffels

Kinder Bueno truffels
Gebakjes – ⏱ 30 min + 1 uur wachten – ? 14 truffels

De laatste tijd heb ik al best veel truffels geplaatst. Bijvoorbeeld bastogne truffels, carrot cake truffels, stroopwafel truffels, red velvet truffels of Oreo truffels. Deze keer koos ik voor Kinder Bueno truffels. Waar ik bij de andere truffels koos voor witte chocolade, heb ik nu gekozen voor Kinder chocolade. Zo blijf je helemaal in het Kinder chocolade thema. Deze truffels hebben maar 3 ingrediënten, zijn leuk om te maken en zijn nog veel leuker om op te eten!

Benodigdheden
  • Bakpapier
  • Hakmolentje
Ingrediënten
  • 200 gram Kinder Bueno’s + een paar extra
  • 100 gram roomkaas
  • 200 gram Kinder chocolade
Bereidingswijze
  • Maal het pak met Kinder Bueno’s helemaal fijn in een hakmolentje. Voeg dan de monchou toe en maal dit er helemaal doorheen zodat het goed gaat plakken. Draai hier circa 14 bolletjes van. Plaats het geheel 30 minuten in de koelkast zodat het op kan stijven.
  • Snijd een paar Kinder Bueno’s in kleine stukjes, zodat je evenveel stukjes hebt als dat je bolletjes hebt gedraaid.
  • Als de bolletjes een half uurtje in de koelkast hebben gestaan, smelt je de Kinder chocolade au-bain-marie.
  • Doop hierin alle bolletjes zodat je Kinder Bueno Truffels krijgt en leg ze op een bakpapiertje.
  • Leg nog voordat de chocolade uitgehard is, er stukjes Kinder Bueno op.
  • Laat de chocolade nu uitharden en dan kun je ervan gaan genieten!

Kijk hier voor meer lekkere high tea recepten!