Gevulde carpaccio bonbons

Gevulde carpaccio bonbons
Voorgerecht -?20 min -⏱4 personen

Voor speciale gelegenheden ben je misschien op zoek naar een heerlijk voorgerecht of een borrelhapje. Dan zit je met dit gerecht goed. Deze bonbons kunnen namelijk zowel als voorgerecht of als borrelhapje worden geserveerd. Deze gevulde carpaccio bonbons zijn eenvoudig om te maken en dat is best fijn voor bijvoorbeeld een uitgebreid kerstdiner. Deze bonbons zijn gevuld met een mengsel van ijsbergsla en truffelmayonaise. Bovenop de bonbons gaat nog een drupje truffelmayonaise en wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of borrelhapje.

Ingrediënten
  • 1 pak carpaccio voor 2 personen (12 plakjes)
  • 100 gram fijngesneden ijsbergsla
  • 2 el truffelmayonaise + een beetje extra
  • Pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
  • Meng in een schaaltje de ijsbergsla met de truffelmayonaise goed door elkaar.
  • Leg een plakje carpaccio voor je neer en schep hierop een beetje van de sla in het midden van de carpaccio. Vouw de zijkanten over de vulling heen tot een mooi rondje en leg met de gladde kant naar boven op een bord. Herhaal dit ook voor de overige 11 gevulde carpaccio bonbons.
  • Verdeel over iedere bonbon nog een drupje truffelmayonaise gevolgd door een paar pijnboompitjes en stukjes Parmezaanse kaas.
  • Geniet ervan!

Kijk hier voor meer voorgerechten!